Att tänka utanför vedertagna ramar är inte alltid lätt, men känslan när du lyckas med det kan emellanåt påminna om en aha-upplevelse eller ”att jag inte tänkt på det förut?”. Det är precis vad vi på OOTB India  vill uppnå med våra rese- och matupplevelser! Out of the box India har ett utbud av resor som är mer unika, icke-traditionella och prisvärda än många större resebyråer. Vi är specialiserade på resor mellan Sverige och Indien samt indiska matupplevelser här i Sverige!

I Indien arbetar vi med en partner som har kontor på 27 orter samt mångårig erfarenhet av att ta emot utländska resenärer.

Vi vill göra skillnad:

Out of the box Travel vill medverka till en positiv förändring i Indien. Därför stödjer vi en rad olika projekt. Alla som reser med OOTB India, bidrar till dessa projekt:

A Sea Change  Projekten är på gräsrotsnivå och erbjuder mat, skydd och säkerhet för hemlösa barn i New Delhi och andra delar av Indien. www.aseachange.se

School by School jobbar med skolor och lärare i Delhi och Rajasthan i Indien med syfte att stödja deras arbete och ge fler barn chans till en komplett utbildning. Läs mer om dem och deras projekt i Indien på www.schoolbyschool.org

Vi har ingen mer resor från 2016 och vidare.

Sanjoo Malhotra  +46707184609

Om Sanjoo:

Sanjoo Malhotra

Jag har haft den stora turen att komma från en mångfacetterad uppväxt i Indien. Jag är en punjabi, född i Calcutta, uppvuxen i Bangalore och Chennai, arbetade i Goa på ett lyxhotell och är även utbildad i Mumbai och New Delhi. Jag kan tala 4 indiska språk och förstå nyanserna i de lokala kulturerna och subkulturerna i Indien. Jag har en examen från  Welcomgroup School of Hotel Management i Manipal. Efter att ha flyttat till Sverige studerade jag vid Stockholms universitet och har därefter arbetat för företag som Ericsson-Electrolux, Globe Fourm, Future Design Days och Itim International. ITIM gav mig möjlighet att finslipa mina kunskaper i interkulturellt ledarskap. Jag tycker mycket om att laga mat och har skapat mitt eget fusion kök och varumärke där jag blandar det bästa från skandinavien med det bästa från Indien.

Detta är en film om Out of the Box Travels grundare Sanjoo Malhotra, som Svenska Institutet gjort för att marknadsföra svensk universitetsutbildning i Indien. Sanjoo har en masterexamen i international business från Stockholms universitet.

http://ootbtravel.com/?p=918