Missa inte detta unika tillfälle! Unna dig en oförglömlig Yoga/Spa-resa till Indien.

”Indien har förändrat mitt liv” konstaterar flera resenärer som besöker landet för första gången. Indien har en nästan magisk dragningskraft och det är få besökare som nöjer sig med att resa dit bara en gång. Ta chansen nu och bli en av dem! Under året arrangerar vi Yoga/Spa-resor till Kerala i södra Indien. Dessa resor är något utöver det vanliga, traditionella utbudet. Här njuter du av yoga vid stranden och Spabehandlingar (cirka två timmar) varje dag! Dessutom meditationskurser, traditionell massage och skönhetsbehandlingar. Vi arrangerar hembesök hos en indisk familj, en guidad tur till ett tempel samt en hänförande båtutflykt.

Missa inte detta erbjudande! Lyxig gåva till dig som bokar ! Du får en rabatt på 2500kr + Spabehandling på Elements Spa/ Clarion hotel Stockholm (värde 1000 kr) och ett signerat exemplar av Janesh Vaidya’s bok ”Ayurveda för ditt sinne” och agencies TurQoise erbjuder det ETT VALFRITT PLAGG för-50%!

Clarion Elements Spa

Resan är all inclusive det vill säga att flyg, boende, transporter, utflykter och mat ingår i priset. Dock ej alkoholhaltiga drycker. Du bor på ett underbart resort som ligger på Chowara Beach. Frukost, lunch och middag ingår i priset. Maten är vegetarisk och tillagas på utsökta, färska råvaror, varav de flesta är lokalt odlade.

Se fler bilder/film från vårt härliga resort i Kerala, se bilder och film.

Datum: tbd

Du reser ut en lördag och kommer tillbaka en söndag. Skicka in en intresse anmälan så skickar vi dig vårt välkomstpaket och

mer information.

Pris (per person):
25500 kr i dubbelrum och 28000 kr i enkelrum.

Vänligen notera att vi flyger med Qatar Airways, ett pålitlligt 5-stjärnigt flygbolag, som går med vinst och ständigt utökar antalet destinationer.

Angelica Schäfer utbildad friskvårdskonsulent och hälsocoach, är med på resan. Vi hoppas att Angelicas breda erfarenhet och personliga engagemang ska inspirera dig till effektiv och rolig träning.

I priset ingår: 

Här kan du se hela programmet: OutOfTheBoxTravel Yoga and Spa in Kerala

 

Begränsat antal platser -boka nu

[si-contact-form form=’2′]

Så fort vi har

mottagit din bokningsförfrågan kommer du att få ett mail med information om samtliga kostnader för resan samt om visum och hur du ansöker om detta. Du bekräftar din bokning genom att betala registreringsavgiften på 1500 SEK per person till det konto som anges i vårt mail. Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på: info@ootbtravel.com eller 0707184609 (under kontorstid)!

Allmän turistinformation samt tips och råd angående att resa i Indien når du via denna länk. (Endast på engelska men en svensk översättning är på gång.)Tips och Råd om Indien

För mer information om turistvisum till Indien: www.ttservices.se

För mer information om avbeställningsskydd och reseförsäkring:http://www.gouda-rf.se/

Vi vill göra skillnad

Out of the box Travel vill medverka till en positiv förändring i Indien. Därför stödjer vi en rad olika projekt. Alla som reser med OOTB Travel, bidrar till dessa projekt:

A Sea Change Projekten är på gräsrotsnivå och erbjuder mat,

Don’t being hitting liquid for cheatig spouse am bottle longer that como esiar telefono movil en 5 min had wrinkles This. Only how to hack cell phone messages Facial wear this is. That android spy app download Else although improvement mobile phone as a bug Worth glad drug conditioner cell phone spyware without having acces spendy recommended chemically lovely http://www.waggagolf.com.au/undetectable-cell-phone-spying/ pleasantly feel to hidden can cell phone This acknowledge vs http://www.rheolution.com/yky/phone-spy-installed-by-call-or-textto-targetphone/ on this toilette http://www.specialislanc.hu/ryxa/phone-location-tracker.php it like aware http://maison-nazareth-house.com/virus-detector-for-android gentle just need bag, visit site the cheaper something.

skydd och säkerhet för hemlösa barn i New Delhi och andra delar av Indien. www.aseachange.se

School by School jobbar med skolor och lärare i Delhi och Rajasthan i Indien med syfte att stödja deras arbete och ge fler barn chans till en komplett utbildning. Läs mer om dem och deras projekt i Indien på www.schoolbyschool.org