På denna 10-dagars resa spelar du golf på några av de mest exklusiva golfklubbarna i Indien inklusive Delhi Golf Club, DLF Golf Club och Rambagh, Indiens äldsta golfbana. Till detta skall bl.a. läggas fem-stjärnigt boende, välkomstmiddag i ett privat hem, möten med golf entusiaster, utflykter kultur och besök av Taj Mahal. Givetvis ingår kostnader för greenfees, caddies och golfbilar.
Här kan du se hela programmet för golf resor till Indien nov 2012 och feb 2013 och boka på: http://ootbtravel.com/?p=1420

Resplan Golfa i Indien

Innan avresa: Samtliga resenärer inbjudes till en middag och får praktiska råd, men inte minst möjligheten att beknata sig med övriga resenärer.

Dag 1 – Stockholm-Delhi via Doha med Qatar Airways
Dag 2 – Delhi. Välkommen till Indien! Du möts av vår representant i ankomsthallen för vidare transport till ditt hotell. Dagen är fri för personliga aktiviteter. Välkomstmiddag i ett privat hem.

Delhi Golf Club, Hole 15 G


Dag 3 – Delhi första dagen i vad som är världens största och mest levande demokrati. Efter frukost kommer du att njuta av din första golfrunda på Delhi Golf Club. På e.m. erbjuds en tur i New Delhi, även känd som Lutyens Delhi. Din reseledare står till din tjänst under hela resan. I Delhi besöker vi bl.a India Gate, parlamentet och två monument från Delhis förflutna – Humayun’s Tomb och Qutab Minar.

Jaypee Golf Course

Dag 4 – Delhi-Agra Efter frukost åker vi raka vägen till Jaypee Greens Golf Course i Greater Noida. Jaypee är den enda golfbanan i Indien som är ritad av Greg Norman. Banan har 18-hål och är Indiens längsta mästerskapsbana, Du möts av 14 sjöar och vattendrag och 88 snövita bunkrar. Senare på dagen fortsätter vi till Agra ca 4h för incheckning på hotellet.

Oberoi Amarvilas Hotel, Agra

 

Dag 5 – Agra-Jaipur. Vid soluppgången besöker vi det magnifika – Taj Mahal, byggt av en kejsare till minne av sin älskade drottning. Efter detta fortsätter vi till fortet i Agra , där du tas genom kamrarna i det kungliga residenset. På e.m 5 h transport till Jaipur för incheckning på hotellet.

Palace Courtyard, Rambagh Palace Hotel, Jaipur

 

Dag 6 – Jaipur- Tidigt på morgonen erbjuds du möjligheten att ara med i en yoga session på hotellet. Efter

frukost på hotellet får du njuta av Golf på Rambagh Golf Club. Rambagh är en av de äldsta och mest prestigefyllda golfklubbarna i Indien och är en 18 håls mästerskapsbana. Eftermiddagen tillbringas i Jaipur stad där du kommer att besöka City Palace Museum och Jantar Mantar (ett observatorium byggt 1726 e.Kr.). Turen avslutas med en promenad i basarerna. På kvällen får du uppleva en ljud & ljusshow vid det magnifika Amber Fort.

Rambagh Golf Course, Jaipur


Dag 7 – Jaipur-Delhi (Gurgaon) Efter frukost ännu en härlig runda på Rambagh Golf Club. på e.m 5 h transport till Gurgaon för incheckning på hotellet.

 

Dag 8 – Delhi (Gurgaon) Efter frukost på hotellet tar vi en runda på DLF Golf Club som endast är öppen för klubbmedlemmar.

1st Green, DLF Golf Club

Dag 9 – Delhi (Gurgaon) Efter frukost på hotellet tar vi en runda på DLF Golf Club.

Dag 10-Delhi-Stockholm via Doha med Qatar Airways

Efter resan: Vad är härligare än att återuppleva resan någon månad efter hemkomst på vår “reunion middag”

Kartor
Se Out of the Box – Golf Resa i en större karta

Prissättning

Nedan priser är per person i SEK med inkvartering i dubbelrum. Enkelrumstillägg enligt prislista
Priserna per person 33.900 kronor

 • Alla priser är i SEK.
 • Alla priser är föremål för översyn vid större förändringar av internationella bränslepriser.
 • Flyg och flygprogram kan ändras utan föregående meddelande från flygbolag.

Din resa kommer att inkludera:

 • Stockholm-New Delhi-Stockholm flyg
 • Åtta (08) hotellnätter på 5-stjärniga hotell i Indien.
 • Frukost
 • Alla transporter, sightseeing’s & utflykter med luftkonditionerade bussar.
 • Tjänster av en lokal professionell engelsktalande guide.
 • Grundläggande bärhjälp på flygplatsen och hotell (ej dricks).
 • Svensktalande guide är med på resan
 • Kostnad för middag innan och efter resan
 • Välkomstmiddag i Indien
 • Alla green fees
 • Caddies på alla banor
 • Fri tillgång till golfbilar

Scheman för golf resor ser ut som följande nu:

Här kan du se hela programmet för golf resor till Indien nov 2012 och feb 2013 och boka på: http://ootbtravel.com/?p=1420